Welkom bij de Vester Bar

De Vester Bar is een internationale ontmoetingsplek die bekend staat om zijn ontspannen sfeer en zijn passie voor Belgische en Franse specialiteiten. Gelegen in het hart van de Europese wijk in Brussel, vlak voor het Europees Parlement, dicht bij het Concert Noble, beroemd om zijn afterwork op donderdag, verwelkomt het team van Vester Bar u graag voor een drankje, een maaltijd of uw privé-evenement.

Babyborrels, verjaardagen, jubileumdiners, teambuilding en zakelijke evenementen. Het leven zit vol speciale evenementen die het vieren waard zijn. Wat je reden ook is om een ​​feest te geven - of zelfs als je helemaal geen reden hebt - we maken er een om nooit te vergeten.

We hebben een privéruimte beschikbaar met airconditioning om te boeken voor comfort en privacy. Neem gerust contact met ons op.

Onze keuken is 7 dagen per week non-stop geopend van 11:00 tot 22:00 uur. Bekijk onze kenmerkende gerechten in onze online menukaart als "De beste plek om te eten is waar de chef graag kookt".

Ons speciale Rum-menu is een van de grootste in Brussel en biedt u een nieuwe reis naar het hart van de distilleerderijen waar het proeven van oude, zeer oude en uitzonderlijke rum al uw zintuigen zal doen ontwaken... Hun uiterlijk, hun reukprofiel, hun smaak perceptie zijn allemaal rijkdom die wordt voortgebracht door veroudering in vaten. Vraag ons vriendelijke personeel naar het Rum-menu met een gedetailleerde beschrijving van elke voorgestelde Rum.

Wij zijn de ideale tussenstop voor een bezoek aan de Europese wijk, van het Europees Parlement tot aan de Europese Commissie, aangezien we ons op het startpunt van het bezoek aan de Europese wijk bevinden met de gratis webapplicatie, uitgegeven door het Europees Parlement, die je naar een van de meest eclectische en internationale buurten van Brussel leidt, de Europese wijk. Virtuele gidsen vertellen je verhalen over het gebied en de opmerkelijke kunstwerken, moderne architectuur en overblijfselen uit het verleden die het uniek maken. De webapplicatie is beschikbaar via de volgende link: European Quarter Explorer